Taidetta Tampereella: ulkona ja asematunnelissa

Miina Äkkijyrkän Holy Calf on kyllä hieno!



Tulikohan jo kyllin monta postausta Tampereesta putkeen? Voisi jo pian riittää mutta vielä ainakin yksi pikku postaus. Finlaysonin alueella Tampereella on monenmoista nähtävää. Siellä on Finlayson Art Area 27.8.2017 saakka. Siellä olisi ollut vaikka mitä mutta meillä ei ollut aikaa enää muuta kuin katsella ulkona koska näyttelyt menivät kiinni. Itseäni kyllä harmitti kun en ehtinyt Miina Äkkijyrkän näyttelyyn myöhemminkään viikonloppuna. Mutta sekin on kyllä tärkeää, että lapset ehtivät puistoilla muun muassa siellä Pikku Kakkosen puistossa kunnolla.

Alueella on myös katumaalauksia, muun muassa Finlaysonin kuoseista.



Heti junalta tullessa huomasimme  hauskan valokuvanäyttelyn Aikuisten leikit Rautatieaseman tunnelissa. Nimen ehkä hieman kaksimielisestä luonteesta huolimatta näyttely sopii hyvin katseltavaksi myös lasten kanssa. Osa kuvista on kyllä aika hurjia mutta ainakin omista lapsistani esimerkiksi luurankokuvat olivat hauskoja ja toisaalta lapset eivät kuitenkaan nappaa kaikkia merkityksiä kuvista. Tampereen seudun työväenopiston valokuvauksen opiskelijat ovat ottaneet kuvat, joissa erilaiset tunnetut hahmot leluversioina seikkailevat. Kannattaa kulkea ohi tuota kautta! Näyttely puretaan 13.7 noin 15.30 eli vielä on  pari päivää aikaa käydä tutustumassa näihin kuviin.






Näyttelystä on kirjoitettu myös Nokkonen -blogissa.

Kommentit

  1. Hei!
    Vaikuttaa kyllä kiinnostavalta, harmi, että en ehtinyt näkemään näitä näyttelyitä. Pitää ensi kerran Tampereella käydessä kuitenkin tarkistaa, jos asematunnelissa olisi jokin uusi näyttely esillä. Mielestäni on hauska idea piristää muuten kovin ankeaa rautatieaseman tunnelia kuvilla ja taiteella.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti